21 Following
mastersite

mastersite

Koyal Group Discounts Blog Tips kaikki uusi Washi Tape Collection

Corona, CA-(May 14th, 2013)-Heittää pois sotkuinen liimaa ja pysyä tuore idea Koyal tukku kaikki uudet Washi Tape kokoelma. Tunnetaan myös nimellä japanilainen nauha, hauska, ystävällinen ja hyödyllisiä liimat yhdistää tavanomaisiin tarkoituksiin craft paperin ja nauhan ja lisää annos tyyliin yli 150 + kyinen tulostaa valita.

 

Ensin sen sarja nämä washi tape liimat ovat eri värejä, tyylejä ja tulostaa Suite kaikki tarpeet ja odotukset. Koriste valinnat ovat hauskaa perinteiset kuviot, kuten raidallinen washi nauhat, ruusunpunainen washi nauhat, kukka piireissä washi nauhat, Espanjan laatta washi nauhat, Chevron washi nauhat ja pilkkuja washi nauhat. Lisäksi Koyal tarjoaa myös tyylit värikkäin kukka Rose washi tape collection, kukka päivänkakkara washi tape collection, tähteä washi tape collection, ystävänpäivän sydämet washi tape collection, Vintage washi tape kokoelma, viikset washi tape collection, häät washi tape kokoelma ja syntymäpäivä washi tape collection. Jokaisen nauhan mitataan noin 10 metrin tai 15 mm leveä, ja on helppo irrottaa ja uudelleen tarvittaessa.

 

Washi paperia, ensin valmistettu Japanissa, viittaa lajista paperia käytetään yleensä käsintehty käsitöitä kuten origami, eräänlainen japanilainen käsi käsityö. Käyttämällä tätä käsitettä ja lisäämällä liima aikoa, nämä japanilaiset koriste nauhat ovat hyvin erilaisten käytäntöjen mukaan lukien romu-varaus, tapahtuma koristelu, lahjapaketointi kuin jälkiruoka taulukon koristeita ja muita DIY (askartelu) käsityötaitoja.

 

Kääri ne ympäri kakku pop tikkuja tai vintage paperia olkia, kaunistella puiset ruokailuvälineet tai käyttää niitä yli tikkuja viiri liput pariksi suosikki cupcake kääreet, saatavana myös Koyal tukku. Osta nyt ja saat kiinni kaikki Koyal's Washi Tape tyylit tarjolla!